Fayre Oaks 2014

Flydon hopper

Flydon hopper

Så var vi lige en smut til Wales igen. Denne gang for at følge med i auktionen for sec a og b ponyer. Det blev også til et besøg på Flydon Stutteriet. Et imponerede syn at se så ensartede hopper. Igen en super hyggelig tur.

13 SEP: Ny hoppe på Greenhill

Idag blev det til et velkommen til Blanche Greeting. Ny 1 års hoppe til stalden.

Hun købt i Wales af Springbourne-Blanche stutteriet og er en meget velkommen fornyelse til stutteriet.

Glæder mig til at følge hendes videre udvikling.

Juli 2014 Royal Welsh Show og Stutteri besøg i Wales

Juli bød på en herlig uges ferie i Wales. I super godt selvskab.

Vi fik besøgt royal welsh showet, som altid en kæmpe lærig oplevelse. Der blev også tid til stutteri besøg og ture i den fantastiske natur. Så i det nordlige wales blev vi vel modtaget på Islyn Stutteriet og så deres ponyer som går i helt fantastiks flotte omgivelser. Det blev også til en tur til Springbourne-Blanche stutteriet og et besøg på "downtown Abby". Det blev til ture op på Black Mountaion, en tur til Borth og en tur til Devils Brigde. I alt en super uge.

Greenhills Shy Lorax solgt

07-07-2014

Lorax er i dag flyttet hjemmefra. Han har fundet et nyt godt hjem i Stald Struntze. Tillykke med denne dejlige plag. Vi glæder os til at følge ham i fremtiden.

14 Juni: Midtvest Farmshow - Super dag.

Den 14 juni deltog Stutteri Greenhill på Midtvest Farmshow i Skive. 
Det blev en super god dag med gode resultater til Greenhill ponyerne.
Jeg havde valgt at tage den to ås unghoppe Greenhills Seren Ebrill med for træning og oplevelsen skyld. Med som støttepædago var den 7 års gold hoppe Greenhills Savannah. Heldigvis fik jeg god hjælp af Tonya, da det ellers er umuligt at have to ponyer med.
Desuden havde Lisbeth også tilmeldt sin 3 års WPBR vallak Greenhills Noble Touch.

Savannah var først i ringen og satte ikke en hov forkert, stod pænt i opstillingen og fik vist sine gode gangarter. Det blev til de eftertragtede 24 point, ærespræmie og en 8 plads i fælleskonkurrencen ud af 23 indstillede heste og ponyer.

Næste var Seren Erbrill der også gjore det flot. Hun kunne godt have vist lidt mere fremdrift men var lidt trykket af de mange indtryk på pladsen. Det blev til flotte 23 point og en super beskrivelse.

Noble Touch var flot klargjort og viste sig meget eksemparisk i ringen. Han fik vist sin super skridt og gode trav. Blev belønnet med 24 point, ærespræmie og en 10 plads i fælleskonkurrencen.

Må jo nok erkende, at jeg var stolt af Greenhill ponyerne, der klarede sig fantastisk i det stærke selskab. Mere end 70 heste var tilmeldt til Dyrskuet, 23 blev indstillet til fælles ærespræmie konkurrence hvor man startede med at skille 8 fra da der "kun" var 15 ærespræmier til hestene. Er super tilfreds med Savannah - det er ikke let at være cremello i det felt - men igen blev hun ved med at vise sig fra sin bedste side og det gav resultat.

Beskrivelse Greenhill Savannah
Hoppe med særdeles god type, størrelse, dybde og brede, godt hoved, særdelses god hals og skulder, god manke, særdeles god overlinje, ryg, lænd og kryds, middel lår, gode for og baglemmer, særdeles god skridt og trav med god energi og takt, særdelse god foderstand. Helhedsindtrykket er særdeles godt. 24 point og ærepræmie.

Beskrivelse Greenhills Seren Ebrill
Ung hoppe af særdeles god type, særdeles god størrelse, dybde og bredde, et kønt hoved der vil udvikles med aldren, særdeles god hals, skulder og manke, god overlinje og ryg, særdeles godt lænd og kryds, gode lår, passende føre for- og baglemmer, gode hove, særdeles god skridt og trav (let og elegant), særdeles god foderstand, særdeles godt helhedsindtryk. 23 point

09-05-2014

Shy Laicka har fået et fint hingsteføl

3 X Hoppeføl

Så er endelig komme hoppeføl på Greenhill, efter flere års venten er der kommet tre fine hoppeføl. 

Først kom der et hoppeføl efter Ysselvliedts Iron Destiny og Ysselvliedts Sapphire, kl 0130 den 29 april. Et stort sortbrunt føl med blis og 4 sokker. Hun kommer til at hedde Greenhills Iron Sally.

Den 29 april lige over middag i det gode varme solskinsvejr fik min varmblodshoppe Grangårdens Nitouche et stort fint rød hoppeføl med blis og et par sokker. Føllet er et wpbr føl efter min sec A hingst Clausholm Donatello. Føllet hedder Greenhills Noble Dancer

Den 1 maj blev det Greenhills Sunshines tur til at fole, og kl 2230 fik hun et stort dun hoppeføl med stjerne og 4 sokker. Den stolte far er Ysselvliedts Iron Destiny. Føllets navn er endnu ikke helt helt fastlagt. Men måske Greenhills Iron Sanca.

Nu mangler kun Ysselvliedts Shy Laicka at få føl - og hun er allerede 4 dage over termin.

13-16 FEB: Hingstekåring Holland 2014

Har været på en super god tur til Holland i fantastisk selskab.
Der blev set rigtig mange fine dyr i ringen. Det er imponerende at se så mange hingste samlet et sted og det giver et helt anden sammenligningsgrundlag end der er mulighed for at se i Danmark. 

Januar

Ikke meget at berette. 

Der ses frem mod lysere tider.

Del siden