05 OKT. Oktobershow - Greenhills Nobel Touch Vallak Champion

Greenhills Noble Touche havde god succes ved året Oktobershow. Han blev nr 2 i vallak klassen og var dermed kvalificeret til fælles championatet for shetlænder og welsh. Her gik han så meget bedre end i den indledende klasse, at begge dommere var enige om at han skulle vinde championatet. Stort tillykke til Lisbeth og Totte.

Greenhills Lady Caia - solgt

Her i august fik den 3. års welsh cob hoppe nyt hjem og ejer. Puk har solgt Caia til Charlotte Nautrup. Stort tillykke  med denne dejlige hoppe

Aulum Dyrskue 10 AUG 2013

En noget regnfuld, men god dag. Med til dyrskuet var Greenhills Sunshine og Ysselvliedts Shy Laicka. Begge gjorde det super godt. Sunshine endte med at stå først oprangeret i holdet og Laicka nummer to. Begge med 23 point og flotte beskrivelser. Bedste welsh mountains på pladsen og kun slået af Bjerregårds Sara der fik flotte 24 point og ærespræmie.

Greenhills Sunshine. 23 point
God type, med god dybde og bredde, kønt hoved, med godt øje, velansat hals og god front.
god overlinje, med god lænd og et godt kryds, gode lår. gode for og baglemmer, bevægelsen er god i skridt og god let og fremadgribende i trav.

Ysselvliedt Shy Laicka. 23 Point
God type, god størrelse, kønt hoved på en velansat hals, god skulder og manke og en god overlinje, for- og baglemmer er passende føre, bevægelse er god i skridt og let og fremadgribende i trav.

Dommer kommentar til Laicka, "Man kan godt nok ikke se at hun er 14 år". ;) well done Laicka
De glade nye ejere af billeder købt på Auktion til gavn for Internationalt Show i Danmark i 2015.
Først Mie (Stutteri Chopin) med Three Kings and a Queen, Hanne (Stutteri Greenhill) med Mountain Spring, Ann Thompson (Maleren selv) og Christina (Stutteri Møllegyden) med An Eye for a Cob. foto: Laila Larsen
De glade nye ejere af billeder købt på Auktion til gavn for Internationalt Show i Danmark i 2015.
Først Mie (Stutteri Chopin) med Three Kings and a Queen, Hanne (Stutteri Greenhill) med Mountain Spring, Ann Thompson (Maleren selv) og Christina (Stutteri Møllegyden) med An Eye for a Cob. foto: Laila Larsen

15 JUNI. Midt West Farmshow 23 point og ærespræmie

Jeg havde valgt at klargøre den 14 årige hoppe, Ysselvliedts Shy Laicka til Midtvest Farmshow i Skive.
Det viste sig at være et god valg. Hun er let at omgåes, cool nok til at ikke at lave ballade når man skal stå en dag ved bommen. så det blev en hyggelig dag. Resultat mæssigt var der bestemt heller ikke noget at klage over. Laicka er en garvet pony - så selvom det er længe siden hun har været med - kan hun godt huske gamet. Så den første fremvisning gik godt. Hun fik en flot bedømmelse, 23 point og en indstilling til konkurrencen om skuets bedste hest. Der var mange gode dyr med i konkurrencen om skuet bedste hest og med kun 13 ærespræmier til hestene var der kamp til stregen. Men igen viste Laicka sig yderest stabil og samarbejdsvillig og efter at flere 24 points dyr havde måtte forlade ringen måtte jeg jo glad konstatere at Laicka og jeg stadig var at finde blandt ærespræmie dyrene. Det blev til en fin 12 plads i det skrappe selvskab. Hvilket jeg er meget tilfreds med især fordi Laicka ikke på dagen skridte det bedste hun kunne (Hun havde haft smed kun et par dage før - og det kunne ses på gangen😉

Beskrivelse:

23 Point og Ærespræmie og bedste Welsh
Hoppe af særdeles god type med god størrelse, dybde og bredde, udtryksfuldt hoved, god forpart, god overlinje og kryds, tilpas føre lemmer, velstillede med korte piber, der dog kunne ønskes lidt bredere. Middel skridt, god trav, fremstillet i god dyrskue kondition.

25 April. Årets første føl.

Sapphire fik torsdag aften et stort palomino hingsteføl med blis og 4 knæhøje sokker. Han bliver dog sikkert skimmel med tiden.
Faren Stutteriet egen avlshingst Ysselvliedts Iron Destiny og moren er vores stamhoppe Ysselvliedts Sapphire, føllet som er et lille eksperiment er således linjeavlet på Springbourne Glide. Det skal blive spændende at se ham foldet helt ud om et par dagen. Men umiddelbart er forhåndsindtrykket meget positivt.

Greenhills Spot On født 25 April
F. Ysselvliedts Iron Destiny, M. Ysselvliedts Sapphire, MF Springbourne Glide

Greenhills Spot On født 25 April
F. Ysselvliedts Iron Destiny, M. Ysselvliedts Sapphire, MF Springbourne Glide

MARTS: Greenhills Crisp og Greenhills Beethoven solgt

De to 1 års hingst Greenhills Crisp og Greenhills Beethoven er solgt til Stutteri Laegaarden.
Her skal de være fremtidige børne og rideponyer. Held og Lykke til Marie Eliasen med de 2 små ballademager.😀

10-13 MAR. Stutteri Besøg

Da jeg i forbindelse med arbejde/kursus skulle en tur til Vordingborg Kaserne, benyttede jeg lejligheden til at slå et smut forbi Stutteri Thers på vejen over søndag den 10 MAR. Tak forbi I ville se mig med så kort varsel. Der blev fremvist fine sec C ponyer hos både Theres senior og junior. Det blev til en rigtig hyggelig søndag eftermiddag/ aften med masser af hestesnak. Tirsdag var det tid til at få lidt frisk luft til hjernen efter to lange kursusdage i et auditorium. Så en hurtig opringning til Zanne, Stutteri Harvest, og en kaffe aftale var på plads. 30 min senere rullede jeg ind på gårdspladsen hos Zanne. Også her blev det til en fin rundvisning mellem de fine sec C dyr. Tak for varm velkomst og god behandling i det sydsjællandske. Jeg har længe gerne ville have været forbi - og nu bød muligheden sig. Dejligt at det kunne lade sig gøre.

7-10 FEB hingste kåring i Holland

Igen i år gik turen til Holland for at se den årlige hingstekåring. Det var igen en god og afslappende tur i godt selvskab. Det er altid hyggeligt at tage hul på et nyt welsh år i godt selvskab. Der blev kigget mange ponyer, snakket meget om ponyer, spist en masse god mad og smagt på lidt øl og vin. Alt i alt en tur lige efter bogen.

På ponysiden var det dejligt endnu engang at få bekræftet at dyrene efter især Springbourne Glide og Vechtzichts Hywell klare sig mere end godt ved den hollandske kåring. Begge hingste har fået det eftertragtede Elite prædikat og det fornægter sig ikke, da flere af deres sønne opnåede kåring. På Greenhill har vi selvfølglig en stor interesse i netop de to nævnte hingste, da Sapphire og Iron Destiny er efter Springbourne Glide og Shy Laicka er efter Vechtzichts Hywell.

Januar 2013

Velkommen til et nyt år. Sidste års nyheder er nu at finde i nyhedsarkivet nederst på siden.

Her på Greenhill afventer vi foråret komme og ikke mindst at årets føl melder deres ankomst.

Vi venter i år 2 sec a føl. Så Sapphire og Carmen følges nøje og vi glæder os til at se hvad de gemmer på.

Valhallas Ladybird er henover vinteren kommet godt i gang med ridningen og der er også på det felt at fokus vil være for hende i år.

Hingestene hygger sig og ser selvfølgelig også frem til foråret hvor de igen kan trække i arbejdstøjet.

Greenhills Lord Red Rum, vokser sig fin og stor i det nordjyske. foto taget at ALWJ -

Greenhills Lord Red Rum, vokser sig fin og stor i det nordjyske. foto taget at ALWJ -

Del siden