Stutteri Greenhill ønsker alle en rigtig

Glædelig Jul
&
Godt Nytår


vi ser til frem til mange hyggelige stunder i det nye år

Hilsen Team Greenhill
Tello og Kamilla 24 DEC 08

Tello og Kamilla 24 DEC 08

24 NOV. Hingstene på Greenhill

Så er der sket lidt nyt igen.
Donatello og Lurifax er kommet hjem fra græs. Især Lurifax har udviklet sig meget positivt - han er nu også blevet Donatellos nye bedste ven og de to drenge hygger sig sammen.

To hingste kommer til og en rejser.
Det bliver farvel til Greenhills Shy Lightning der rejser til sin nye familie den 12 DEC og goddag (når jeg ellers har fået den ny hingsteløsdrift på plads)til de to helbrødre og charmetrolde Valhallas Braveheart og Valhallas Barolo.

Det skal blive spændende at se De Herre udvikler sig til - og især hvad Donatello og Lurifax siger til deres kommende stald kammerater.

11 NOV: Status show sæson 2009

Dette års show sæson er slut. Vi her på Greenhill syntes at det er gået ganske godt.

Valhallas Ladybird, rød roset og udtaget til unghoppechampionat i Brovst.
22 Point ved Landsskuet, Show på Fyn nr. 4, Plagskue Nr. Snede nr. 3

Ysselvelidts Sapphire, 23 point og ærespræmie, blandt de sidste 4 finalister i skuets bedste hoppe konk.  Skuets bedste welsh. Midtjysk Farmshow i maj.

Greenhills Speedy og Kamilla fik en flot anden plads og 23 point ved Midtjysk Farmshows konkurrence for fritidsheste.

Greenhills Shy Lightning, klassevinder i Nr. Snede, 22 point ved Kimberskuet

Yssevlvliedts Shy Laicka, 23 Point og udtaget til ærespræmie konk. Kimberskuet

Denne uge har Stutteriet været i lokal avisen


Den Lokale ugeavis bragte tirsdag den 8 oktober en lille historie om Stutteriet.
Artiklen kan læses her på side 8 http://co3as.ipapercms.dk//UgeavisenKarup/KARUP422008/

Fotoet i artiklen er taget af Helle Jørgensen fra Stutteri Fjordglimt.

4 okt: Kimberskuet

😀 Shy Laicka fik 23 point og blev udtaget til kampen om ærespræmie. Hun fik dog ikke nogen - men dejligt lidt uventet at nå så langt med hende - der pt. bære lidt præg af at "lille Lyn" tager godt for sig i mælkebaren.
Lille Lyn (Greenhills Shy Lightning) var noget kæk på dagen og viste sig ikke optimalt - men fik fine 22 point.

Laickas beskrivelse: God avlshoppe type med god dybde og normal bredde, halsen er fin, god skulder og godt kryds. For- og baglemmer er passende føre. Bevægelsen er god i skridt med god længde, fri og ubesværet i trav.
oprangerst som nr. 1 med 23 point og indstillet til ærespræmie konkurrencen.


Så skal det værste mudder lige af igen
Foto. Helle Jørgensen

Så skal det værste mudder lige af igen
Foto. Helle Jørgensen

27 SEP: Ny ridehest

I dag flyttede Cosmos ind. Han skal være min nye ridehest. Han er en ordentlig basse set i forhold til welshponyerne. Cosmos er en dansk varmblods vallak på 7 år. Han ligger på omring 176-178 i stg. Han er utrolig rar og meget velgående. Jeg glæder mig meget til at komme igang og ride ham. Men nu skal han lige have lov at falde til først. Han er efter Bernstein DVH 696 og har Eastern Lad XX DH 299 som morfar. Moderlinjen er rene DH hopper lavet på de gamle hingste Solist og Gladiator. ( Så race mæssigt er han en fin blanding af Trakhener, Hannoveraner og fuldblod, altså en rigtig DV hest 😉)
Cosmos

Cosmos

Cosmos og Nitouche hygger på folden

Cosmos og Nitouche hygger på folden

19 SEP: Greenhills Shy Lightning SOLGT

Så fik Lille Lyn nye ejere. Han er solgt til Annelouise og Josefine Larsen ved Brønderselv i nordjylland. Han skal være pigernes kommende ridepony. Lille Lyn flytter dog først hjemmefra medio december. Jeg ønsker familien Larsen tillykke med deres nye lille charmetrold.

6 SEP: Lynet kom til show

Med god succes var Greenhills Shy Lightning med til føl og plag skue i Nr. Snede. Han var i hopla, gav sin mønstre et par fin blå mærker og vandt sin klasse - dejligt

Han fik beskrivelsen: God type med meget front, kønt hoved, passende lemmer, god bevægelse i skridt og god lige bevægelse i trav med god balance.

I følfinalen fik han som forventet baghjul af de andre klasse vindere. Mest pga at han ikke er så gammel endnu (bare 3 mdr.) Men at blive nr. 11 udaf samtlige deltagende føl er hellere ikke dårligt. Så jeg er meget tilfreds med min lille charmetrold.

Valhallas Ladybird var i ringen om eftermiddagen. Hun var ikke i sin sædvanlige form pga. at hun vokser meget i øjeblikket. Det blev lidt skuffende en tredje plads. Men hun vender stærkt tilbage 😉

Lille Lyn med hans fine roset.

Lille Lyn med hans fine roset.

14 aug: Nye føl foto

Så fik jeg endelig taget lidt nye fotos af føllene og Savannah.
Føllene kan se under føl billeder 2008 http://www.greenhills.dk/3291737

Ungdyrs foto er også opdateret. Ligesom der er nye fotos på salgslisten.

11 august- Salgslisten er opdateret

10 juli - Så fik Santana ny ejer

Santana har, lidt pludseligt, fået ny ejer. Det var vist et perfekt match. Han skal i fremtiden være beste ven og ridehest hos Christina der skal have ham med på efterskole. Jeg ønsker familien Holmberg tillykke med denne dejlige hest. Vi vil nu savne ham lidt herude for hans dejlige temperament og milde sind.
Smukke Santana

Smukke Santana

4 til 6 juli. Landsskue i Herning

Valhallas Ladybird deltog som den eneste welsh cob og det blev til 22 store point. Okay for en to års hopper der vokser meget lige i tiden. Vi havde nogle hyggelige og varme dage på Landsskuet - der som altid er en stor oplevelse.
Valhallas Ladybird

Valhallas Ladybird

22 juni: Sapphire har fået et fint hoppeføl

Lige efter midnat kom Sapphires lille ny til verden. Det blev et fint langbenet palominofarvet hoppeføl.😀 Hun skal ud og se lidt på verden senere idag - hvis vejret ellers klare lidt op.

Far, Donatello må siges at slår kraftig igennem, da alle føl efter ham er med blis, sokker og langbenede. Han har en ifoling procent på 100 og slår kraftig gennem med creamgenet. Han er nu far til en cremellohoppe, en palominohoppeføl, to buckskin (et hoppeføl og et hingstføl) og et lysebrunt hingsteføl (der måske bliver dun). Nu bliver de spændende af følge udviklingen af disse føl.

Sidste skud på stammen :)

Sidste skud på stammen :)

Killingerne er rejst hjemmefra

Så er begge killinger flyttet hjemmefra. De skal heldigvis blive sammen og i fremtiden gøre Stald Tougaard usikker.
Greenhills Prop

Greenhills Prop

10 juni: Så fik Laicka føl

Klokken 0300 den 10 juni 08. gik vandet og 5 min efter var Greenhills Shy Lightning kommet til verden. Et stort flot hingsteføl. Det hele gik helt efter bogen. Nu venter vi så på Sapphire der også kan få hvert øjeblik det skal være.

Greenhills (DK) Shy Lightning
Far: Clausholm Donatello
Mor: Ysselvliedts Shy Laicka
MF: V. Hywel

Lightning 15 minutter gammel.

Lightning 15 minutter gammel.

18 timer gammel.

18 timer gammel.

25 maj. føl siden opdateret med Mayas føl

18 maj, Succes ved Midtjysk farmshow

Søndag den 18 maj var vi fra Greenhill mødt op til Midtjysk Farm show, Der var over 70 heste tilmeldt og herfra deltog Ysseliedts Sapphire og Greenhills Speedy, begge med god succes.
Sapphire opførte sig super og vist hvordan en rigtig welsh mountain skal gå. Stor og mægtig travede hun flot ringen rundt med sin store mave ( den skal fole om en lille måned) - Det blev til 23 point, ærespræmie og udtagelse til konkurrencen om skuet bedst hoppe. Her måtte vi dog se os slået af en velgående fjordhoppe. Men at ende som en af de 3 bedste hopper på skuet er jo hellere ikke så ringe endda.
Kamilla på 9 år, havde Greenhills Speddy på 5 år med i klasse for fritidsheste. Det var debut i showringen for begge to. De klarede det rigtig flot og fik en flot tredje præmie med karakterene 9-9-9-8. Tillykke med den flotte debut.

Smukke Sapphire

Smukke Sapphire

Kamilla og Greenhills Speedy

Kamilla og Greenhills Speedy

19 april - Nordjysk Plagskue

Så har vi været til plagskue med Greenhills Shy Lurifax og Vallhallas Ladybird i Brovst. Dagen er gået godt og det har været en god oplevelse for den knap 1 årige Lurifax. Egentlig startede det hele igår med først engang trailer vask - der efter fik Lurifax en tur og til sidst blev Lady kørt i "vaksehal" på stald Rosgård (vandspiltov m. varmt vand og solarie)

Lørdag morgen var det tidligt op og få pakket heste og så afsted. Turen derop gik fint. Lurifax var først i ringen sammen med 3 andre 1 års hingste. Han syntes det var rigtig skæg... man var noget anspændt og nægtede at skridte og stå stille foran dommerne. Men trave det kan man. Resultatet blev også derefter. Karakterene 6-6-6-7-6 ikke yderlige imponerende - men hva han var også bare med for oplevelsen skyld. Noget bedre gik det Ladybird - der med showshine, badyolie og kritede sokker indtog ringen. Det gik rigtig fint. Karaterene 8-8-8-7-8 og en rød roset og videre til finalen om bedste 2 års. I det stærke hold blev det ikke til yderlige placeringer.

Se fotos her:http://www.123hjemmeside.dk/Greenhill/3291739

Netop hjemme med trætte ponyer kommer der en rigtig god besked. Donatello er nemlig blevet far til et yndigt buckskin hoppeføl med blis og 4 sokker. Dette nye vidunder er født på Stutteri Rø - et stort TILLYKKE herfra.

Ladybird var så klar GG

Ladybird var så klar GG

13 april: Succes for Nitouchè

Den 13 april var slaget sat for Nitouche og Lisbeth. Her skulle vinterens træning afprøves og Nitouche skulle gerne lige snuse lidt til stævemiljøet. Så ved Viborg-Birgittelyst Sportsrideklubs venskabstævne startede Lisbeth og Nitouche en dressurklasse LE u. galop. (man skal jo kunne kravle før man kan gå 😉) Det gik super fint og de fik flot 3 plads med 62,14 % FLOT.

billeder kan ses på Grangaardes Nitouche site: http://www.123hjemmeside.dk/Greenhill/3291728

En lille sjov historie er at Nitouche nu går i sin fars (Nevada DH 308 )og storesøsters (Grangaardens Nimpa II) fodspor, da de begger er startet på BIG´s baner.
Nevada var B hest i dressur og Nimpa på 8 år, starter pt. MB1 med sin ejer Sanne. Så Nitouche har lidt at leve op til

Nitouché og Lisbeth i fin stil til opvarmningen.

Nitouché og Lisbeth i fin stil til opvarmningen.

10 april. første killing reserveret

Så fik Greenhills Alberte første killing et nyt hjem. Den har fået navnet Greenhills Berta og flytter medio juni til Stald Tougaard ved Viborg.
Der er stadig en sød og sjov smoke hun killing tilbage.

Alberte´s Killinger

Den 15 marts fik Alberte sit første kuld killinger. Der er nu her to uger efter to sølv og smoke hunkillinger i kassen. Deres forløbige navne er FY og FØJ - man kan jo lige så godt forberede sig.

8 marts.Lidt nye fotos af Donatello

De har været længe undervejs - men nu fik endelig taget os sammen og har fået taget lidt billedere af Donatello. Godt nok i vinterdress.

fotos kan se her.  http://www.123hjemmeside.dk/Greenhill/3732681

15 FEB 08: Nye fotos af Lurifax og Savannah

Så fik jeg taget lidt billedere af de to små pelskugler. De er lige ude og hygge sig en tur på græsplænen efter deres første møde med smeden. De er nu 8 og 9 mdr. gamle og helt fravænt. Fotos kan ses her

Prefix til Greenhill

Så har Stutteriet fået sikret sit Prefix ved CPR 😀
Kommende føl fra Greenhill vil fremover bære prefixet
Greenhills (DK)
De første der får navnet er selvfølgelig
Greenhills (DK) Sky Lurifax
og Greenhills (DK) Savannah

5 feb - lidt om main coon

Der krydses finger på Greenhill for Alberte min sølvtabby main coon kat. Hun har haft herrebesøg og der kommer killinger ultimo marts.
Killingerne er ægte og kommer til salg ultimo juni.

Amadeus - Albertes date !

Amadeus - Albertes date !

Elite predikaat til Vechtzicht´s Hywel

Så er der lidt nyt fra Holland. Ysselvliedt´s Shy Laickas far Vechtzicht´s Hywel har fået Elite Predikaat og bliver hyldet ved "de Night of the stallions" den 8 FEB 08 i Holland. Hywel der kun er 13 år gammel har utallige flotte show resultater og mange rigtig gode afkom. Blandt andet Ysselvliedt´s Shy Laicka som jeg er så heldig at have har på Stutteri Greenhill.

Læs mere om Vechtzicht´s Hywel her : http://www.ysselvliedt.com/ under  Nieuws og Hengsten

Lidt om STER, KEUR, PREFERENT og ELITE
STER:  Prædikat for eget eksteriør
Keur:    Prædikat for eget eksteriør + egen indsats i sport
Preferent: Prædikat for afkoms eksteriør og præstation i sport
Elite:   Højeste avlsprædikat der kan opnås

11 Jan 08: Farvel til Jackpot og goddag til Santana

Der sker hele tiden lidt nyt her på farmen. Jackpot er solgt og jeg ønsker altmulig held og lykke til ham. Han er den gladest pony man kan tænke sig. Det bliver lidt mærkeligt ikke at skulle hilses velkommen af ham om morgen. Men men.. der er også kommet en ny hest. Santana er en 6 år Shagay araber vallak på 156 cm efter Bonjour Bajar og med O´Bajan til morfar. Det bliver dejligt at begynde at ride ham. Han er super sød og har før gået både distanceridning og vist også snuset lidt til westernridning.

Santana med tidligere rytter.

Santana med tidligere rytter.

1 JAN 2008: Godt Nytår

Godt Nytår fra Stutteri Greenhill.
Vi glæder os til at tilbringe mange hyggelig timer med de fantastiske welsh ponyer i 2008. Vi vil i 2008 deltage i en række af foreninges arrangementer, forventelig med Valhallas Ladybird og Greenhills Shy Lurifax. Donatello drager en tur til Fyn (Stutteri Rø) i foråret (der venter allerede en 2-3 damer) - Men kommer hjem igen til sommer (hvor damerne også venter) Sapphire og Laicka venter føl i juni. Desuden skal Nitouche forhåbentlig ud og starte lidt dressur i det nye år. Så der bliver nok at se til.

7 dec 07. Ny lille maskot til Greenhill

Speedy er en sjov lille fyr. med sine bare 79 cm kan han vist roligt kalde sig miniature. Han er en vallak på 5 år og skal være "onkel" for Savannah og Lurifax når de bliver vænnet fra. Speedy gik alene hvor jeg hentede ham - og var noget trist og apatisk, men nu er han ved at være faldet rigtig godt til og stortrives sammen med de store heste. Lykkelig for selskab og legekammerater. Især ham og Jackpot sætter liv i folden, hele tiden !
Speedy

Speedy

2 DEC 07: Stort tillykke til Nimpa og Sanne

Sanne og Nimpa har gjort det igen. Efter et yderst succesfuldt stævne år har Sanne og Nimpa sikret sig championattitlen for KOOR. Endvidere blev de for andet år i træk Klubmester i dressur. Nimpa, som bare er 7 år, starter nu LA6 i dressur. At det går godt for ekvipagen er de mange dressur kritikker et bevis på. På knap 3 år er det blevet til 80 starter hvoraf 60 har givet placeringer. Godt gået - selvom det ligger et vist pres på Nimpas lillesøster Nitouche 🤩. Endnu engang tillykke til Sanne og Nimpa. (foto følger senere)

12 NOV 07: Så fik vi endelig taget nye billeder af Jackpot

Billederne kan se her på Jackpot site
En altid glad Jackpot i vinterpelsen

En altid glad Jackpot i vinterpelsen

30 september - Coco´s Calypso solgt

Så har Coco´s Calypso fået ny ejer - han drager til fyn i næste uge.
Held og lykke til Dorthe og Coco. Vi håber at se jeg i welsh regi.

8 sep. 07 Plagskue Nr. Snede

Stor succes for Valhallas Ladybird. Vi havde kun Ladybird med til årets sidste show - det gik til gengæld rigtig godt - Ladybird og Puk viste sig fra deres bedste side og vandt klassen for 1 års sec D hopper med karakterene 9-9-9-9-9. Desuden blev Ladybird nr. 5 i 1 års finalen. Der blev også brug for lidt mønstere assistance til Stutteri Flying Horse og her måtte Hanne i ringen med et parthbreed hingstføl - det gik også godt - Flying Figo blev klassevinder og nr 7 i følfinalen (karakterene 9-9-9-9-9)
Så alt i alt en god dag for Stutteri Greenhill 🤩

Salgslisten er opdateret med en ny hest

Så er der kommet endnu en hest til Stutteri Greenhill - Det er Coco Calypso - en smuk palomino vallak på 9 år. (WPBR 75% welsh cob) - Han er tilsalg. Se Salgslisten
Ser flere billeder her :http://www.123hjemmeside.dk/Greenhill/3291737

Coco Calypso

Coco Calypso

4-5 aug Kåring og Show

Vejret var super og stemningen god. Vi fra Greenhill deltog i diveres show klasser. Puk og Valhallas Ladybird lagde ud med at vinde "old lady´s cub" lørdag. Søndag gik show klasserne i gang - Sapphire endte med at stå oprangeret i midten i en meget stærk hoppe klasse. En ok og fair placering - da Savannah har tæret lidt på hendes show kondition. 
Ladybird var i ringen senere på dagen - igen var der tale om hårde odds for en et års. Da klassen bestod af både to og tre års. Men Ladybird gjore det fint.

Se flere billedere under - fotoalbum shows http://www.123hjemmeside.dk/Greenhill/3291739

Vinder af

Vinder af "old lady" cub Puk og Ladybird

6 Juli 07 : Veloverstået Landsskue

Sapphire og hendes cremello føl Savannah har været på Det Nationale Landsskue og det har været tre rigtig gode dage i Herning. Det var med sommerfugle i maven at vi læssede ponyerne onsdag eftermiddag. Hvordan ville Sapphire opføre sig og hvordan ville Savannah (min lille cremello) blive modtaget. Men ingen grund til bekymring, vi kom i Viborg Stift folkeblad, repræsenterede welsh racen til skuet åbning i den store ring, Sapphire fik 22 point, en fin beskrivelse og opføret sig eksemplarisk. Mens Savannah frygtløst indtog hele skuet med stort humør og rigtig mange bukkespring til publikums store jubel. Føl styre Lisbeth har flere fine blå hov mærker på benene efter et yderst veloplagt føl. Savannah holdt humørt højt alle tre dage og sluttede af med at suse folden rundt da hun blev lukket ud hjemme. - alt i alt tre gode og hyggelige dage.
Billede fra Viborg Stift den 5 juli.

Billede fra Viborg Stift den 5 juli.

29 juni - Så fik Prince ny ejer

Prince er solgt til Susan i sønderjylland. Her skal han gå og hygge med en DSP hingstplag. Held og Lykke til Prince.

Greenhill´s Shy Lurifax

Så har lillemanden fået et navn. Han har faktisk navngivet sig selv - og det blev så Lurifax, da han er en yderst selvstændig lille herre.
Greenhill´s Shy Lurifax

Greenhill´s Shy Lurifax

16 juni: Så fik Shy Laicka endelig føl

Her til morgen har Laicka fået et stort fint rødt hingsteføl ca kl 0400.  😀
Han er efter Rookerys Jackpot en meget lovende hollandsk hingst udaf Royal welsh vinderen Dukehills Magnum. Lillemands morfar er Royal welsh vinderen fra 2005 Vechtzich´t Hywel. Det bliver spændende hvad den lille mand kan udvikle sig til. Nu skal vi først have fundet et passende navn til ham.

At 0400 in the morning on the 16 th june, Shy Laicka had a nice red colt foal. Everything went by the book. More fotos can be seen here - følbilleder.

24 maj kl. 2155 kom Greenhills Savannah til verden

Så skete der endelig noget. Sapphire har her til aften folet det yndigste hoppeføl. En palomino/cremello med blis og to sokker. Det gik rigtig stærkt 15 min. Og efter en time kunne Greenhills Savannah både stå, spise, og lave bukkespring. Hun er Stutteri Greenhills først føl og desuden er det Donatellos første afkom. 😀
Sapphire hilser på sin lille ny datter

Sapphire hilser på sin lille ny datter

En meget stolt mor ! knap 24 timer senere

En meget stolt mor ! knap 24 timer senere

Der kan ses nye fotos under føl og plage - og her på sitet viser Sapphire sin store mave - hun skal fole medio maj og det er der vist ingen tvivl om.
Sapphire og den hastig voksende mave....

Sapphire og den hastig voksende mave....

Felicia er ude og blive parret og forhåbentlig kommer der et kuld killinger omkring uge 26 - se mere under punktet - main coon.
Felicias date! Flot fyr ;-)

Felicias date! Flot fyr ;-)

og ponyerne smider pelsen i store totter nu. Snart bliver de helt hæderlige at se på, også skal der nok kommer nye billeder på sitet.

Der er sket en del ting de sidste par måneder. Sapphire er ved at blive stor og vi venter utålmodigt på Sapphire og Donatellos første føl, som dog først er ventet medio maj. 🙂 Prince og Lady er vokset rigtig meget og er nu nærmest uadskillige. Nitouche er kommet lidt igang med ridningen og Shy Laicka har fået eget hus med tilhørende flugtsikkertfold.🤩

Den 11 januar kom Vallhallas Ladybird endelig til Stutteri Greenhill. Ladybird er Puk´s hoppe. Hun skal være stald og bokskammerat med Prince - som glæder sig meget til en legekammerat.
Prinsen og Ladyen.

Prinsen og Ladyen.

2-3 December var der finale i KOOR Klubmesterskab. Det blev til en dobbelt triumf for Sanne og Nimpa der blev Klubmester i både spring og dressur. Se flere billeder på Nimpas site.

Søndag den 26 november hentede jeg Prince hjem til Greenhill. Så nu er den første cob ankommet. Nu mangler vi bare at få Lady Bird i stalden så han kan få en jævnaldrende kammerat.

Den 10 november flyttede Hajens Iskolde Fryns ind på Stutteriet. Han er en 9 års sort Schæfer der skal til at nyde sit optium. Han er nemlig lige blevet pensionert efter lang og tro tjeneste som tjenestehund ved Flyvevåbnet. 🙂 Så nu skal han passe på ponyer og andet kræ her på Stutteriet - en let opgave for en garvet vagthund 😀
Fryns !

Fryns !

Nu sker der snart lidt nyt. Her midt i november er der forventet ankomst af Puk Larsens Welsh Cob hoppeføl, Valhallas Ladybird og mit Welsh Cob hingsteføl, De Buise Prince of Denmark. Det bliver spændende at få de små følbasser hjem til stutteriet. Vi håber at Ladybird og Prince vil få stor glæde af hinnanden.🤩

Ysselivedt Shy Laicka har sat sine hove på dansk jord. Hun skal være den anden stamhoppe ved Stutteri Greenhill. Tirsdag eftermiddag ankom den længe ventede transport med Laicka. Hun er efter royal welsh vinderen Vechtzicht´s Hywell og har Wharley Pioneer som morfar. Hun er kåret ster og forhåbentlig ifol med den lovende unghingst Rookery Jackpot.

Shy Laicka 12 september 06

Shy Laicka 12 september 06

Ysselvliedt´s Shy Laicka

Ysselvliedt´s Shy Laicka

😀 Sapphire har været til kåring i weekenden og det gik super godt.
Hun fik en rød sløjfe og er kåret i 1. klasse (reserve fløj) og blev udtaget til hoppechampionatet. Her opførte Sapphire sig også pænt men det blev ikke til yderlige placeringer.

Sapphire i ringen til welsh kåring 12-13 aug. I regn, regn og regn..men pyt den gik i 1. kl

Sapphire i ringen til welsh kåring 12-13 aug. I regn, regn og regn..men pyt den gik i 1. kl

Så er fremtiden sikret for Stutteri Greenhill i Cob hensende. Puk Larsen har købt Valhallas Ladybird ud af Trevallion Lady Lillian og Danaway Zedan af Stutteri Valhalla. Cobberne bliver Puks afdeling og vi forventer at det lille vidunder ankommer til november
 🤭 Nitouche og Tonya sveder i sommervarmen med at lære Nitouche ridningens ABC. se flere fotos på Nitouches side.
Nitouche og Tonya den 13/7-06

Nitouche og Tonya den 13/7-06

 Så har Sapphire været til sit første show. Det var en god og lærerig oplevelse. For både trækker og pony. Med var også markveninden Greulkens Tari.
Sapphire i ringen

Sapphire i ringen

Del siden