09 DEC Ny Cob i stalden

Yeah - i går fik vi så en lille cob mere i stalden. Den lille dame hedder Llanarth Lona og hun skal være legekammerat for Caia. Ligenu skal hun hvile ud efter den lange rejse og falde til i de nye omgivelser.

Født 10 maj 2010

Far: Penllangrug Deio

FF: Thorneside the Terminator

FMF: Ebbw Victor

Mor: Llanarth Lil - udaf Llanarth Nell udaf Llanarth Nesta

MF: Crugbar Mabon Mai

MMF: Mabensscliffe Survivor

Llanarth Lona 3 mdr gammel.

Llanarth Lona 3 mdr gammel.

21 NOV: Cosmos har fået ny ejer

Så kom dagen hvor min store ridehest fandt sin nye rytter og ejer. Han er i dag rejst til Thisted hvor han skal ridehest og bedste ven for Mette. Held og lykke til jer begge.
Cosmos

Cosmos

20 NOV. Nyt fra Greenhills Shy Lurifax

Så kom der lidt nyt fra Greenhills Shy Lurifax. Lurifax og Emmalia går til den med træningen og Lurifax arter sig rigtig godt og har været en positiv oplevelse for sin unge rytter der er super glad for sin nye pony.
Den 3½ årige Lurifax og hans unge rytter.

Den 3½ årige Lurifax og hans unge rytter.

09 NOV: Ny stald indflytningsklar

Yeah - endelig kom der bokslåger op - og hesten kan flytte ind.

Mangler nu bare lidt små ting som maling af væggene- men det må vente til foråret.

flere fotos kan ses her http://www.greenhills.dk/25792848

Ny stald med fine nye låger

Ny stald med fine nye låger

6 NOV: Følskue Brovst

Idag var Greenhills Lady Caia med i byen alene. Hun tog det super flot. Lige op i trailerne hvor vi ikke hørte mere til hende på hele vejen. Eksemplarisk opførelse i stalden og i showringen. Det blev til en fin rød roset og en meget fin beskrivelse som vi er godt tilfredse med.

Simon Bigley sagde følgende om føllet.

Stort veludviklet cob føl med feminint udtryk. Godt øje, gode kropsstykker, god front, passende føre lemmer. Bevægelsen er god i skridt og trav, med god aktion. God avlsmodel.

Det var egentlig meningen at vi skulle have haft Greenhills Sunshine med hjem fra stepperne. Med en god trave tur ud i reservatet og ingen ponyer i sigte måtte den plan opgives. Ann Louise skulle dog efter signe have haft mere held med at spotte og indfanget flokken og Sunshine kan komme hjem i nær fremtid. 

Caia på hjemmebane 10 okt. Har desværre ikke fotos fra showet.

Caia på hjemmebane 10 okt. Har desværre ikke fotos fra showet.

24 OKT: Drengene har fået nyt hjem

Idag har været store flytte dag. Den 3 årige vallak Greenhills Shy Lurifax rejset her til formiddag til Stald Laursen hvor han skal være bedste ven og ride pony for en meget glad Emmalie. Han for selskab af Valhallas Barolo og hans to halvbrødre Greenhills Shy Latello og Greenhills Super Sonic som ligeledes er solgt til Stald Laursen. Jeg var en tur i det nordjyske for at hente de tre hingste hjem fra sommergræs engen og de blev pænt afleveret ved deres nye hjem.

Vi håber at se et par stykker af dem til dyrskuerne næste år. Held og lykke med dem til Stald Laursen

Greenhills Shy Lurifax med sin nye ejer Emmalie

Greenhills Shy Lurifax med sin nye ejer Emmalie

10 OKT: Lidt efterårs foto af hypserne

Ser flere efterårs foto på dette link 
En flyvende Greenhills Lady Caia - nu uden sin mor.

En flyvende Greenhills Lady Caia - nu uden sin mor.

Greenhills Savannah - 3 år og føl babysitter

Greenhills Savannah - 3 år og føl babysitter

Donatello og hans damer i morgendisen

Donatello og hans damer i morgendisen

22 SEP: lidt nyt

Nu er der alligevel gået en rum tid siden site er blevet opdateret. Der er da også sket en del i den forgangene tid. 

føl og plagskue i Nr. Snede

Greenhills Lady Caia var med i en fin klasse hvor hun endte som nummer 3 med en fin beskrivelse. Desværre var hun ikke helt på toppen. Vi tror hun havde slået sig lidt i traileren da den ikke var helt rengående.

Selv har jeg været en tur i Moskva med arbejdet. Spændende sted.

Idag er en stor dag. Håndværkerne er gået igang med laden. Der skal nedbrydes inventar og hakkes gulv op. Støbs nyt gulv og bygges nye bokse og løsdrift. Det hele skal være færdig 1 oktober.... Glæder mig helt vildt. 

De nye vinduer til stuehuset er også kommet - og forhåbentlig kommer tømmeren snart og sætte dem i. Også en handling jer ser meget frem til.

Min store ridehest Comos forsætter sin fine udvikling. Den var ude og starte LA1. Som han vandt med 69.5 %. Stort tillykke til Natasja som red ham super fint. Til info skal nævnes at Natasja til daglig rider pony og ikke tidligere har redet La1. Så super flot af dem begge. 

arkiv foto af Cosmos og Vicky fra stævne i juli ;)

arkiv foto af Cosmos og Vicky fra stævne i juli ;)

14 AUG: Aulum Dyrskue

Som noget nyt ville vi afprøve dyrskuet i Aulum. Det er et forholdvis stort skue med over 100 heste tilmeldt. Med var de to damer Shy Laicka og Sapphire. Som de eneste repræsentanter for welsh racen iøvrigt. Laicka var først i ringen. Hun blev fint mønstret af Lisbeth som havde sin debut som mønstre. Sapphire fulgte efter og begge fik sig pænt fremvist. Sapphire fik 23 point og blev udtaget til konkurrencen om skuets bedste hoppe. Det gik fint hun fik karakterene 8,8,10,9,9 for type og race præg og 8,8,9,9,9 for bevægelse. Shy Laicka fik 22 point og en fin beskrivelse der var meget lig Sapphires !

Ysselvliedts Shy Laicka
God type, kønt hoved og hals, god skulder og manke, ret god overlinje, god bagpart, passende føre lemmer, bevægelse er god i skridt og let og fremgribende i trav. 22 point

Ysselvliedts Sapphire

God type, kønt hoved og hals, god skulder og manke, god overlinje, god bagpart passende føre lemmer, bevægelse er god i skridt og let og fremadgribende i trav. 23 point.
De damer ved bommen

De damer ved bommen

Balto og Anton råhygger

Balto og Anton råhygger

31 juli 1 AUG. Kåring og National Show

Kåring og show weekend. Denne weekend blev god. lang og travl. Med 4 ponyer og et sekritariat at passe, plus en meget aktiv hundehvalp og andre praktiske ting, var der nok at se til.

Lørdag havde vi Valhallas Ladybird til Kåring. Hun blev kåret i 2A med en fin beskrivelse. Natten til søndag fik jeg vasket Sapphire og Shy Laicka så de var klar til at blive læsset søndag morgen. Shy Laicka var ikke på toppen og stod sidst i det stærke hold. Men det gik anderledes godt for Sapphire. Hun blev forløbigt oprangeret som den første men endte som nr 2. efter en yderst velgående hoppe. Sapphire var hermed kvalificeret til hoppechampionatet, hvor hun efterfølgende blev Res. hoppechampion for sec A. Dejligt. Tak for de mange pæne kommentare til Sapphire. I følklassen for Sec D. havde vi Greenhills Lady Caia med. Det kække hoppende føl blev en flot nr. 2 og gik videre til følfinalen. Hvor det blev til flere bukkespring men ikke til yderlig placeringer i det stærke felt. Puk fik lidt ekstra løbeture da hun hjalp både Stutteri Kildegaarden og Stutteri Valhalla med at mønstre ponyer og føl i finalerne. 

Valhallas Ladybird og Puk klar til at skulle i ringen til kåringen. Ladybird blev kåret i 2A foto Zanne Jedig

Valhallas Ladybird og Puk klar til at skulle i ringen til kåringen. Ladybird blev kåret i 2A foto Zanne Jedig

Ysselvliedts Sapphire og Hanne i ringen til  showklassen søndag. Sapphire blev Res. Hoppe Champion. foto Zanne Jedig

Ysselvliedts Sapphire og Hanne i ringen til showklassen søndag. Sapphire blev Res. Hoppe Champion. foto Zanne Jedig

Greenhills Lady Caia, nr 2 i føl sec D, 3 mdr gammel. foto Zanne Jedig

Greenhills Lady Caia, nr 2 i føl sec D, 3 mdr gammel. foto Zanne Jedig

16-24 july Wales tur

I uge 29 havde vi (Hanne, Puk og Ann Louise) en super tur i det waliske. Et tæt program sikrede mange gode oplevelser og hyggligt selskab gjore resten.

Vi tog afsted fredag hvor plane egentligt var at vi skulle have været forbi Danaway Stud - men desværre var dette ikke muligt på dagen. Vi lod os dog ikke slå ud og satte kursen med Canterbury, hvor der var tid til lidt sigth seeing og et besøg i den imponerende Canterbury Katedral. Lørdag formiddag gik turen til Taraco Stud A og D) og på turen mod vest besøgte vi Mrs Mountain og det gamle Twyford Stutteri (A og C). Sen Aften fandt vi bungalowen i Brecon, hvor vi skulle recidere resten af ugen sammen med Charlotte, Lise og Dalsminde teamet. Dejlig rummelig bolig med panorama udsigt til black mountains. Søndagen stod på stutteri besøg. Llennart Stud (D og B), hvor vi blandt anden så Llennarth Prince of Wales og Rhyspence Stud (B). Mandag skulle vise sig at være bjerg etapen på turen da vi skulle besøge Cui Stud, hvor vi så sec A på toppen af bjerget hvor de har gået i små 300 år. Flot tur. Ned igen og afsted til Drypsten huler og dino park og så en tur hjem over bjergene igennem Brecon National park. Imponerende land skab. Så alt ialt en dag op på, over og under/inden i bjergene :)

Tirdag til torsdag var vi til the Royal Welsh Show en oplevelse i sig selv :) 

Fredag blev bilen pakket og vi kørte afsted til Bronheulog Stud (B) og videre til Birmingham for at besøge Travallion Stud (D) intersant besøg da Ladybird er udaf Travallion blod. Vi også gamle Travallion Perl som er oldemor til vores ladybird.

Lørdag gik turen hjem til DK igen. Dejlig tur.

11 juli: Cosmos til start igen

Idag gik turen til Hodsager hvor Cosmos skulle prøve kræfter med en LA2. Det gik rigtig fint taget i betragtning at det kun er anden gang Cosmos starter. Han fik en meget fin placering som nummer 5 med 64,88% flot flot af en debutant på dressurbanerne - så kan man vist ikke forlange mere eftersom Comsos og Vicky kun har redet i 1½ mdr. Nu for Cosmos snart lidt velfortjent ferie i en god uges tid, hvor der står skovturer på programmet. Og så starter træningen for alvor op igen.

flere fotos kan ses på Cosmos site http://www.greenhills.dk/3732688

Smukke Cosmos og Vicky

Smukke Cosmos og Vicky

10 juli: Jysk Sommershow

Lørdag den 10 juli havde vi en travl dag. Med at få afviklet sommershowet og samtidig få showet 4 ponyer. Alt sammen i bragende solskin og megen varme. Men dagen forløb perfekt. Hyggelig stemning, smukke ponyer, gode placeringer og et Team der virkelig rykkede på dagen. Tak for det - Kan jo ikke gøre det uden jer 😉

Først i ringen var Sapphire og Shy Laicka. Shy Laicka vandt matchen og blev nummer 2 og gik videre til senior championatet. Sapphire var ikke helt på toppen og måtte tage til takke med en 3 plads i klassen.

Valhallas Ladybird vandt sin klasse og blev endvidere junior champion for sec D. Dejligt. Greenhills Lady Caia opførte sig meget fint på sin første tur i byen, blev nummer 4 og fik en endog meget fint beskrivelse. Alt i alt en meget varm og dejlig dag. Flere fotos følger senere

Team Greenhill i den varme show ring

Team Greenhill i den varme show ring

Shy Laicka i ringen til senior championatet

Shy Laicka i ringen til senior championatet

8 Juli. Cosmo har debuteret som dressurhest

Idag gik turen til Hodsager hvor Cosmo og Vicky var tilmeldt en LA1. Det er Comsos første gang i byen. Så alle var lidt spændte. Vicky har kun redet Cosmos i 1½ mdr. Men det går rigtig godt. Den store røde tog det hele i stiv arm og red "med lidt store øjne og spidse øre" til 65,38 % i sin første start. Det blev til en meget flot 2 plads i klassen. Godt gået til Vicky og Cosmos -  det lover godt for fremtiden 😉

se flere fotos på Cosmos sitehttp://www.greenhills.dk/3732688

Mega hesten Cosmos og Vicky i deres debut.

Mega hesten Cosmos og Vicky i deres debut.

Opvarmning til klassen

Opvarmning til klassen

19 Juni: Midtvest Farmshow i Skive

Så har vi været til Farmshowet i Skive. En altid hyggelig dag. Det var egentlig meningen at Ladybird og Caia skulle have været til Fyn Juni Show idag, men omstændighedérne var ikke til at tage på langtur idag. Istedet var Savannah og Speedy til Farmshowet som er ret tæt ved.

Det blev en hyggelig dag. Greenhills Savannah var med i byen for første gang på egne ben og resultat var fint. Hun opførte sig meget eksemplarisk og mønsterede meget flot. Resultatet blev 22 point og en rigtig fin beskrivelse.

"Ung hoppe af god type med god dybde og bredde. Godt hoved og særdeles god hals. Overlinjen er god, gode for- og baglemmer, gode hove. Bevægelsen er særdelse god i skridt og særdelse god i trav."

Kamilla mønstede Greenhills Speedy flot i konkurrencen for fritidsheste. Det blev en flot 3 plads. med 34 point.  (Klargøring 8, Fremvisning 10, Samspil mellem hest og fremviser 8, Foderstand og velplejethed 8) og oprangeret med 23 point. Godt gået.

Greenhills Speedy og Kamillla

Greenhills Speedy og Kamillla

En træt Savannah efter en begivenhedsrig dag

En træt Savannah efter en begivenhedsrig dag

05 JUN: Donatello har haft damebesøg

Donatello har været lidt udfordret med hans sidste damebesøg. Anika-Kick er fin lille DV hoppe efter Attention DH. Hun er en rigtig smart model, sød og meget velgående. Hun måler 150-152 i stg hvilket selvfølgelig giver lidt udfordringer for en hingst på 121 cm. Men hvor der er vilje (og terræn) er der vej. Så nu håber vi at der er en fin WPBR i vente, gerne i en cremfarvet udgave. Anika-Kick har tidligere leveret to meget fine DSP føl.
Anika-Kick

Anika-Kick

24 Maj: Nitouche igang med bedækning

Så blev det tid for at få Nitouce bedækket. Ind i trailern og afsted til Randers - nærmere bestemt Stutteri Holmlund hvor Ringside Thomas bor. Alt gik upåklageligt og lige efter bogen. Imorgen tager vi afsted igen og så er der vist kun tilbage at krydes finger for at det holder.

Der er kommet nogle ændringer i den oprindelige plan medhensyn til hingstevalg til Nitouche. Nitouche skulle oprindeligt være holdet til med DV hingsten Uno Don Diego. Men Lisbeth der skal have afkommet - har set lyset og melder sig under welshfanen. Med et WPBR afkom vil det nemlig være muligt at deltage i arrangementerne sammen med Puk og Jeg. Vi ser frem til forhåbentlig mange hyggelige welsh stunder i fremtiden. Endvidere skal det blive meget spændene at følge en WPBR hest. Afkommet forventes at gå et godt stykke over de 160 cm.

Ringside Thomas - der har fået øje på Nitouche

Ringside Thomas - der har fået øje på Nitouche

15 Maj. Donatello til hingsteparade

Der er lidt mere nyt - Donatello har været med en tur i byen - hvor han har deltaget i en hingsteparade ved Nordjysk plagskue. Han opførte sig rigtig fint og var meget let at have med i byen. Det er 5-6 år siden Donatello har været med i byen så det var dejligt at han tog det så pænt.
Clausholm Donatello efter endt hingsteparade.

Clausholm Donatello efter endt hingsteparade.

13 MAJ. Greenhills Lady Caia 3 uger

Tiden flyver og Caia er nu blevet tre uger. Så det var bare med at få taget lidt fotos af den lille bestemte dame. Fotos kan ses under følbilleder 2010.
Greenhills Lady Caia 3 uger og i fuld firspring

Greenhills Lady Caia 3 uger og i fuld firspring

21 APR kl 2255: Ladybird har fået føl

Juhu:
Valhallas Ladybird har fået et rødt hoppeføl med lang bred blis og tre høje sokker. (Hun ligner sin far ) Alt forløb lige efter bogen.  Flere fotos uden føl 2010  Ved nærmere eftersyn i daglys har det lille vidunder vist også en lille sok på højre forben - så fire hvide fusser.

Greenhills Lady Caia

Greenhills Lady Caia

14.April Hopper bedækket

Carlos gør sit job godt og har nu bedækket de tre sec. A hopper.

2 april: Dukehills Carlos ankommet

Så blev der tid til at få hentet Carlos. Som jeg har lejet af Stutteri Fjordglimt. Han skal bedække mine A hopper iår.

29 MAR: Nitouche og Uno Don Diego

Så blev der truffet et hingstvalg til Nitouché - og valget er faldet på den smukke sorte hannoveraner dressurhingst Uno Don Diego DVH 908. Se mere om ham under avlshingste. Vi håber han kan tilføre Nitouche lidt mere front og mere luft. Det kommende føl er allerede afsat - da Lisbeth skal have fornøjelsen til den tid. Nitouche svaberprøve var fin og hun bliver kørt til hingst i næste brunst periode.

Nitouche og Lisbeth

Nitouche og Lisbeth

Uno Don Diego DVH 908

Uno Don Diego DVH 908 "foto fra Højagergaard´s hjemmeside"

21 MAR: Lidt nye fotos

Idag fik vi taget lidt fotos af uldtotterne. De kan ses på dette link
Greenhills Super Sonic

Greenhills Super Sonic

20 Marts: Butik Greenhill

Så blev det tid til lidt opdateringer på siden. Som noget nyt er der nu en side for Butik Greenhill - hvor det vil være muligt at bestille ALVAhorse Show, Grooming og Health care produkter. Siden er endnu under opbygning. Men håber snart at have det hele på plads.

Der er desuden sket lidt opdateringer rundt om på sitet.
Ellers glæder vi os bare over at sneen endelig er væk, at vi endelig har fået sat hegn om ridebanen (tak for hjælpen Puk 😉) og Ladybirds voksende mave.
Fotoet er af Donatellos smukke to års datter avlet af Stutteri Rø og ejet af Marianne i sønderjylland.

Rø´s No Dout

Rø´s No Dout

01 JAN 2010: Valhallas Ladybird

Godt Nytår til alle vi ser frem til 2010 welsh begivenheder.

Ladyen viser sin voksende mave frem på årets første dag.
Føllet ventes ultimo april.

Hajens Iskolde Fryns hygger sig også i sneen.

Hajens Iskolde Fryns hygger sig også i sneen.

Del siden