28 DEC. Glædelig "bag"jul og godt nytår

Året hælder mod sin afslutning. Det har på pony fronten været et spænende år. Team Greenhill vil gerne ønske et godt nytår til alle jer welsh fans derude.

Vi ser frem til et spændende 2012, hvor vi allerede nu er ved at planlægge hvilke shows og hvilke ponyer der skal med. Desuden ventes følårgangen 2012 med spændning. Hele 7 føl er i vente efter hingstene Colne Taboo, Pendrock Mantovani, Isselvliedts Iron Destiny, Crossways JR og Parc Reveller.Og vi gælder os 😀

04 DEC:Greenhills Scirocco flytter hjemmefra

Greenhills Scirocco er i dag flyttet hjemmefra. Med som staldkammerat har han Greenhills Santa Fee. Begge efter Dukehills Carlos. Scirocco skal fremover slå sine folder på Stutteri Laibek. Stort tillykke med den lille guldklump.
Scirocco i sommers igang med terroriser Master Speedy.

Scirocco i sommers igang med terroriser Master Speedy.

24 NOV: Så kom Bo-Peep hjem

Idag var jeg nede og mødes med hestetransporten fra Wales. Med retur skulle jeg have Rookery Bo-Peep som jeg købte på Fayer Oaks auktionen i september. Hun har i mellemtiden ophold sig hos Nebo stud, som også stod for transporten hjem til Danmark. Ligenu slapper hun af i stalden efter den lange rejse. Senere skal den stifte bekendskab med el hegn og senere når det er på plads. Resten af sec A flokken.
Rookery Bo-Peep ude og lære lidt om El hegn.

Rookery Bo-Peep ude og lære lidt om El hegn.

07 NOV: Valhallas Victor Llwyd gået solo.

Victor har nu været i tilridning her på Greenhill et stykke tid. Victor er en skøn hest, en fornøjelse at arbejde med og er nu gået solo og rides nu uden longe i skridt og trav. Han er en meget venlig og samarbejdsvillig hest der tros sin unge alder gør det rigtig godt. Han er flink, rolig og reagere meget ærligt. Valhallas Victor Llwyd er en dun vallak på 155 cm i stg. han er født den 19 maj 2008 og er efter Valhallas Limelight og Valhallas Victoria. Han er tilsalg, - mere info her omkring kan fåes ved henvendelse til ejer, stutteri Valhalla på trock@post12.tele.dk. 

Han tilrides fortsat under stor hensyntagen til hans alder og reaktioner. Vi (Hanne og Puk) fortsætter nænsomt arbejdet med Victor, hvor næste udfordring er lidt ture i byen med hestetrailer til ridehuset.

Lidt video af Victors første solo trav tur kan ses 

flere fotos og video af Victor løs og under rytter kan se nederst på menu siden eller her http://www.greenhills.dk/25792859

Tag et kig i under mapperne - Victor er flyvende...
Valhallas Victor Llywd

Valhallas Victor Llywd

1 OKT: Oktobershow i Fårup

Den 1 okt. tog vi afsted til årets sidste show. Med havde vi Valhallas Lady Bird og Ysselvlidts Iron Destiny. Vejret var fremragende og god stemning på pladsen.

Destiny var først i ringen, men var igen anspændt, men fik da vist lidt af sin skridt. Men det blev til en skuffende 2 plads. Dog med en særdeles god beskrivelse. 

Udtryksfuld hingst af meget god type, kønt hoved, velformet hals og harmonisk krop med føre lemmer. Bevægelsen aktiv, meget god bevægelse med god aktion. 

Tak for alle de meget posive tilkendegivelser i stalden og på pladsen omkring Destiny. Han har muligvis kun et show/fremvisning næste år hvorefter han skal koncentrere sig om arbejdet som avlshingst. 🤭

Næste i ringen var Valhallas Ladybird som var i hårdt selvskab med Midas. Det blev til en forventlig 2 plads og efterfølgende title som res. Champion sec D seniordyr.

Lady var med for første og sidste gang iår og skal nu have ro, da hun er ifol og venter føl til april.

Valhallas Ladybird res champion sec D foto Zanne Jeding

Valhallas Ladybird res champion sec D foto Zanne Jeding

22-26 SEP: Wales og Fayre Oaks auktion

Den Torsdag den 22 SEP gik turen endnu engang afsted til det dejlige Wales. Jeg har længe gerne ville overvære Fayre Oaks auktionen og nu skulle det være. Så afsted det gik med Ann Louise fra Clausholm Stutteriet. Turen bød på super godt vejr, godt selskab og mange fine ponyer. Fayre Oaks var en stor oplevelse. Colne Taboo som Sapphire og Laicka er bedækket med blev solgt som en af de dyrest sec A om lørdagen til 2100 pund. Endte med også selv at købe en pony. En dejlig 9 års sec A hoppe som jeg glæder mig meget til at få hjem, forventeligt i starten af november.
Rookery Bo-Peep efter Rookery Rupert.

Rookery Bo-Peep efter Rookery Rupert.

03 SEP: Føl og plagskue Nr. Snede

Vi var lige et smut i Nr. Snede med et enkelt føl. Det blev Greenhills Noble Touch vores WPBR føl. Dagen gik godt, han opførte sig meget eksemplarisk og det blev til super flot beskrivelse. Med fine kommentarer som, god type, meget welsh præg, excellent fundament og lemmer, god og lige bevægelse.God og brugbar ponytyoe.

Dejligt da Noble Touch jo netop skal være ridehest. 

5-12 AUG. International show i Wales

Fredag den 5 aug drog Puk og jeg alt for tidligt afsted til Aalborg for at flyve en tur til Birmingham. Turen gik fint, vi ankom fandt vores bil og gav os i kast med venstrekørsel og fandt da også sidst på eftermiddagen vores hytter i Llanbister. Var lige et smut forbi og se Hereford city hvor det også blev til frokost i en hyggelig antik te butik.

Lørdag var der afgang til show ground hvor dagen gik med at se på ride og køreklasser, snakke, crusie rundt i staldene, shoppe i de mange telte og til sidst afslutte dagen med et brag af en fest. Søndag op igen. (eller ud af bilen) Søndagen stod på showklasser med mange rigtig gode dyr. Godt show. 

Mandag stod på stutteri besøg. Alle ville med så vi var en pæn flok på en 12-14 stykker. Kursen blev lagt mod Fronnarth stud. Her så vi en helt igennem imponerende samling af kvalitets welsh cob og sec C. Bagefter gik turen til Nebo stud hvor der også var rundvisning blandt de dejlige dyr. 

Tirsdagen skulle stå i welsh mountains tegn. Vi dog i lidt reduceret flok, 7 stk, afsted til Dukehills Stud som ligger i Builth Wells hvor vi så nogle dejlige dyr. Efter det obligatoriske te, kage og skriven i gæstebogen. Fik vi efter lidt søgen fundet en adresse og telefon nummer på Blackhill Stud. De havde heldigvis tid og ville gerne se os. Måske skulle vi have bidt mere mærke Kathy udtales og glimt i øjet da hun forklarede at - ohh its right up there. Det blev til en spændende tur op på Black Mountain. 😀 hvor den lejede hyandai kæmpede sig op meter for meter. (det sidste stykket op fra Hay on way er 9 km op, op og op med stigning på 25 % og derover). Men det var turen værd - der mødte os en flok dejlige dyr på toppen.

Onsdag drog Puk og jeg afsted på egen hånd. Det blev en hyggelig dag med en tur i et gammelt damplokomotiv, et hyggeligt besøg på Rotherdale Stud og der blev også tid til at besøge Abergavenny Stud hvor de har mange rigtig fine dyr.

Torsdag blev endnu en lang dag i bilen. Vi havde sat kures mod sydvest wales, helt ud til vandet ved Kidwelly, hvor der både blev tid et at besøge havnen, et specielt sted pga af de store tidevands forskelle og til et besøg i Kidwell ruinen. Kl 14 havde vi en aftale på Heniarth stud. Det blev til mange koppe te og en lang hygge snak med Richard. Efterfulgt af en lidt våd fremvisning af de excellente ponyer på Heniarth. Især spændende at se 3-4 føl efter Colne Turbo (helbror til Colne Taboo som vi venter 2 føl efter i 2012) Efter fremvisningen blev det til mere snak og te. Vi kom temmelig sent derfra men nåede da at besøge det gamle Parc stutteri på vejen tilbage til Llanbister. Spændende da der ventes føl efter gamle Parc Reveller til foråret.

Fredag var rejse dag. Meen vi havde lige en aftale på Llanarth stutteriet for at hilse på Llanarth Lona´s mor og far og se den nye årgang sec D og B føl. Selvfølgelig fik vi også præsenteret Prince of Wales, Firey Jack og Dei. Alle 3 hingste har udviklet sig meget siden sidste år. Herefter gik turen til lufthavnen.

Status - super ferie, dejligt selvskab, mange rigtig fine dyr, en lidt presset hyandai og 940 miles kørt i walisisk terræn.

Mountain ponies på Blackhill

Mountain ponies på Blackhill

Ysselvliedts Iron Destiny ;)

Ysselvliedts Iron Destiny ;)

09 JULI. Jysk Sommershow

Lørdag den 9 juli afholdt vi Jysk Sommershow i Birgittelyst. Det blev en god dag med rekord mange tilmeldte ponyer. Vejret holdt næsten tørt - kun finalerne fik sig en ordentlig skylle - men det blev klaret med got humør. Vi er forhåbentlig klar igen næste år, men enkelte justringere 😉 KÆMPE stor tak til de mange hjælpere, det kan jo ikke lade sig gøre unden jer.

På show fronten gik det også over al forventning. Ysselvliedts Iron Destiny startede med at vinde sin klasse og gik hermed videre til senior championatet, som han også vandt. Dermed var vejen banet for deltagelse i kampen om at blive Suprem Champion for sec A. Også her trak Destiny det længste strå skarp forfulgt af super hoppeplagen Gribvads Flower. Iron Destiny skal nu have en velfortjent sommerferie.

Greenhills Noble Touch var med sin mor i byen for først gang og gjore en god figur. Han blev nr 2 i sin føl klasse og gik dermed videre til junior championatet for WPBR. Tak for de mange positive kommentar til ham.

Fotos følger forhåbentligt når vi for støvet nogen op.

Greenhills Noble Touch 09/7-2011

Greenhills Noble Touch 09/7-2011

Ysselvliedts Iron Destiny at the National Argricultural Show.  awarded 23 point (max is 24) and specials price winner.

Ysselvliedts Iron Destiny at the National Argricultural Show. awarded 23 point (max is 24) and specials price winner.

3 Juli: Landskuet i Herning

Tre dejlige dage i Herning er netop overstået. Vi havde Ysselvliedt´s Iron Destiny med - som var "noget" anspændt. Men det blev til 23 point, ærespræmie og en flot beskrivelse. Til de øvrige fremvisninger var der ihvertfald ikke nogen tvivl om at der var en særdeles potent welsh mountain herre på pladsen med selvtilliden iorden. Tak til Lisbeth fra Stald Grove for hjælpen ved præsentationen😉. Det var rig mulighed for god træning i løbet af de restende dage. Hyggeligt selvskab og hyggelige dage i Herning. Vi ser frem til næste år.

Ysselvlidts Iron Destiny fik følgende beskrivelse

Særdeles god type, typisk welsh mountain med kønt hoved, velrejst hals og god skrå skulder. Han har muskuløs overlinje, muskuløs bagpart og velansat hale. Der er passende føre lemmer med god ledmakering, bevægelsen vist,var kort og spændt i skridt men energisk, taktfast og fremadgribende i trav. Hingsten er vist i fin konditon men noget urolig. 

Destiny and I in the ring.

Destiny and I in the ring.

26 juni: Leena Kahisaari var forbi.

Se fotos som Leena fik i kassen her. 
Ysselvliedts Iron Destiny and I posing for Leena :)

Ysselvliedts Iron Destiny and I posing for Leena :)

18 JUNI: Midtvest Farmshow

Lørdag blev en dejlig dag. Vi havde Sapphire og hendes to døtre (helsøskende efter Donatello) med til Midtvest Farmshow i Skive.

Til bedømmelsen var Sapphire i hopla og det blev til flotte 24 point og en indstilling til ærespræmie samt en flot beskrivelse.
- Hoppe af særdeles god type med særdeles god dybde og bredde, godt hoved, særdeles god hals med god skulder, manke og overlinje, Hoppen har særdeles god ryg, lænd, kryds og lår. Der er særdeles gode for- og baglemmer, gode hove, særdeles god bevægelse i skidt og trav, lige og fremadgribende. Helhedsindtryk: Særdeles god avlshoppe model.

Savannah var den den næste i ringen - hun gjore det rigtig fint og fik vist sin gode skridt og trav. Det blev til 23 point til den unge 4 års hoppe der stillende med sit første føl ved siden.

- hoppe af særdeles god størrelse, god type med middel dybde og bredde, Ridepony type, udvikles formentlig med aldren. Hoppen har godt hoved, hals, skulder, manke, overlinje og ryg. Der er særdeles god læn, kryds og lår. For- og baglemmer er gode. Bevægelsen er særdeles god i skridt og god i trav. middel foderstand. Godt helhedsintryk - en pony med udviklingspotentiale.

Sunshine har været meget lidt i hånd og det kunne også ses på fremvisningen. Hun var spændt og fik ikke vist sig optimalt. Men super god træning for hende. Det blev til 22 point og en flot beskrivelse. Vi forventer også meget af Sunshine i fremtiden.

- Hoppe af særdeles god størrelse, type og dybde. God bredde men middel hoved, der savner lidt udtryk og større øje. Men halsen er særdeles god. Hoppen har god skulder og særdeles god manke. God overlinje, ryg og lænd. Lidt muskelfattig. kryds er middel, lidt toppet. Gode forlemmer med god kort pibe, særdeles gode baglemmer. Bevægelsen er særdeles god i skridt og trav. Foderstand er middel: Helhedsindtryk. En pony med udviklings potentiale. 

Endelig skulle alle tre hoppe i ringen samtidig med de to føl. Til fremstilling af samling efter Sapphire. Samlingen fik 23 point og senere ærespræmie i fælles konkurrencen.

- Ensartet samling af ponyer med særdeles god type. Passende dybde og bredde. Ensartet udtryk. Særdeles god hals. God men lidt muskelfattig overlinje og bagpart. Gode føre lemmer, knapt så stærke hos afkom. Særdeles god og lige taktfast skridt bevægelse. God taktfast trav.

Så en dejlig dag på tros af at vejret ikke viste sig fra sin solrige side.

Dejlige Sapphire med 24 point og 23 point og ærepræmie for hendes samling.

Dejlige Sapphire med 24 point og 23 point og ærepræmie for hendes samling.

10 JUN: Ny Avlshoppe på Greenhill

Vi har været så heldige at få lov at købe super avlshoppen Fakla Carmen. Hun skal være være med til at grundlægge en ny A linje på Stutteri Greenhill sammen med Ysselvlietds Iron Destiny. Carmen er blevet en "dele" pony, da Puk nu har set lyset og nu er medejer af en super sec A.🤩 Carmen er mor til Fakla Chanel og mormor til Fakla Campion og en stribe andre gode dyr. Tak til Stutteri Fakla for at Greenhill kan få chancen til at benytte sådan en dejlig pony.

Carmen er fra 1999 og blev i 2003 kåret i 1 kl.
Far: Pendock Crisp 
Mor: Fakla Daisy
Morfar: Twyford Major

Fakla Carmen gav lige en opvisning i hvordan en welsh mountain skal trave da hun blev lukket på fold idag.

Fakla Carmen gav lige en opvisning i hvordan en welsh mountain skal trave da hun blev lukket på fold idag.

03 JUN: Greenhills første WPBR føl

I nat kom Nitouches søn til verden. En dejlig langbenet og fin sag.
Nitouche og den lille ny.

Nitouche og den lille ny.

02 Juni: Ladybird hjemme igen.

I dag tog vi den lange tur til Lolland for at hente Valhallas Ladybird hjem fra bedækning ved Parc Reveller.

Reveller ser pragtfuld ud tros sine 25 år. Nu krydser vi finger for næste års føl.

Parc Reveller 2 juni 2011. 25 år gammel.

Parc Reveller 2 juni 2011. 25 år gammel.

Den skønne hingst Parc Reveller

Den skønne hingst Parc Reveller

29 MAJ: lidt af hvert

Ysselvliedts Iron Destiny har fået fint besøg af Clausholm Dutchess - en rigtig fin 1 kl. kåret hoppe fra Stutteri Clausholm. Dutchess er kåret i 1 klasse og det skal blive spændende at se resultatet næste år. 

Endvidere afventer jeg at Greenhills Savannah kommer i brunst - så skal hun også bedækkes med Destiny.

Donatello har travlt i år - han har her i foråret bedækket vinderen af hans bedækning fra hingsteauktionen inden han drog af til Stutteri Rø, hvor han nu er færdig med bedække de 4 hopper der. Endvidere var der endnu en sec a hoppe der lagde vejen forbi Donatello. Ligenu er han stadig på Fyn, nu hos Anita, hvor han skal bedække DV hoppen Anika-Kick endnu engang. Den skønne datter Anika-Kick og Donatello har fået iår er absolut en gentagelse værd. Han forventes hjem lige før pinsen. Her venter der endnu en sec a hoppe på ham. ;)

Idag har vi endelig fået de to 1 års D hopper ud i bakkerne, de har fået OX hoppen med føl med.Så nu krydser vi finger for at de bliver der resten af sommeren. De vil få selvskab sec A hoppeflokken med føl når disse er hjemme fra bedækning ved Colne Taboo.

28 MAJ. Iron Destiny Res. Champion sec A

Den 28 maj tog vi turen til Fyn for at prøve at showe den nyankommende hingst  Ysselvliedts Iron Destiny. Han viste sig overhovedt ikke, var meget spændt og trippende til den første klasse.Han havde kun øje for hopperne med føl i samme klasse. Det blev til en skuffende 3 plads. Men noget opmuntret af dommerens klare kommentar - fantastisk type, havde den vist skridt havde resultatet været væsentlig anderledes.

Så inden hingste championet tog vi ham ud en time før for at prøve at få lidt ro på ham. Han viste sig bedre i anden omgang og fik vist sin dejlige trav og en lillebitte smule skridt. Det blev til res. Champion sec A hingste og videre til championatet for alle sec A. Men her kunne de opspændte hingste ikke hamle op med hopperne ;-)

En hyggelig dag. Tak for alle de pæne kommentare om Destiny - vi er blevet en hel del erfaring rigere og skal nu hjem og træne så kraftbassen ikke er så tændt næste gang.

foto følger når Puk´s kamera lige kommer forbi min PC.

Destiny og Puk i ringen. foto. Zanne Jeding

Destiny og Puk i ringen. foto. Zanne Jeding

Iron Destiny syntet det var MEGET spændene at være med. foto Zanne Jeding

Iron Destiny syntet det var MEGET spændene at være med. foto Zanne Jeding

10 MAJ: Ny Avlshingst på Greenhill

Ysselvliedts Iron Destiny

Født: 2000

Far: Springbourne Glide

Mor: Ysselvliedts Irene

MF: Baledon Jerimiah

Kåret i Tyskland, med high level matrialeprøve til 7,9 point.

Kåret i Holland, graded 1. class, vinder af seniorhingsteklassen til kåringen februar 2011.

Iron Destiny ankom iaftes fra Holland. Vi ser frem til at lære denne dejlige hingst bedre at kende.

Ysselvliedts Iron Destiny

Ysselvliedts Iron Destiny

07 MAJ: Plagskuer

30 April var Greenhills Lady Caia - på en lang tur til Dorthealyst Plagskue. Det blev til en ok beskrivelse og mange fine kommentare. Tak for en hyggelig dag.

07 Maj var vi afsted med Greenhills Lady Caia og Llanart Lona til Fyns Plagskue

Lona blev nr. 3 efter en mildest talt presset fremvisning.  Men det var god træning for den unge dame, der var med i byen for første gang. Hun fik karakterne 87777. Caia var på dagen lidt anspændt og endte på en 4 plads med karakteren 77777. Tak for din mange pæne kommentare omkring Lona. Igen en god dag i vældig hyggeligt selvskab.

Vi har desværre ikke fotos fra dagen.

2 MAJ: Mamamia har fået kæmpe føl

Her til morgen har Mamamia fået et stort flot hingsteføl. Desværre kender vi ikke faderen, men han må have været stor. Monrad som han skal hedde er gigantisk stor. Men han suser allerede rundt på folden på sine tykke stolper til ben. Spændende at se hvordan han udvikler sig.
Monrad....

Monrad....

1 MAJ: Anika Kick har folet

Anika Kick en DV hoppe efter Attention DH har 1 maj fået et fint hoppeføl efter Donatello. Vi har ventet i spændning på resultatet af sidste års bedækningsudfordring.

Anika er 152 i stg. og Donatello er 121 i stg. Men her kan resultatet ses. Tillykke til Anita med det fine hoppeføl.

25 APR. kort og godt

Sikker tiden går. Santa Feé og Loui er allerede ved at bliver store og giver den max gas på folden. Lillebror Scirocco er allerede over 14 dage gammel og vokser fint til.

Idag er Donatello draget med Stine til  Stutteri Rø - får at sikre næste års årgang. Rygtet siger at han allerede har gjort sine hoser grønne overfor Sundance. 

Kamilla var lige en tur forbi i dag og blev vel modtaget at et par veloplagte hingsteføl.

Nu venter vi på at Mamamia skal have sit føl og venter selvfølgelig i spændning på Nitouche der har termin i ultimo maj.

Santa Feé, Kamilla og Shy Louie

Santa Feé, Kamilla og Shy Louie

Scirocco giver den gas i forårs solen

Scirocco giver den gas i forårs solen

09 APR: Greenhills Scirocco

Så blev det Savannahs tur til at få føl. Det er hendes første føl og hun skulle lige have lidt hjælp til at finde ud af at det er iorden at føllet dier ! men nu går det fint.

Han er kommet i nat efter det store blæsevejr - så navnet siger næsten sig selv. Han skal hedde Scirocco. Han er et fint stort palomino hingst føl efter Dukehill Carlos. med blis og fire høje sokker. Greenhills Scirocco er det første 2 generationsføl på Greenhill.

Link til årets følårgang kan ses her .http://www.greenhills.dk/25792853

Savannah og Scirocco hviler ud efter en hård morgen.

Savannah og Scirocco hviler ud efter en hård morgen.

26 MAR: Laicka har fået føl

Så blev det Ysselvlidts Shy Laickas tur til at få føl. Kom lige hjem fra foreningens generalforsamling og skulle lige fodre heste godnat. Der stod Laicka så med sit nye føl. Ligeankommet våd og lidt usikker på benene. Den fik sin første tår mælk og begyndte at hoppe rundt i boksen. Et rødt hingsteføl med blis og 4 sokker.

Her til morgen har mor og barn det godt og de skal lidt ud senere på dagen.

Endnu et Carlos føl.
Greenhills Shy Loui

Endnu et Carlos føl.
Greenhills Shy Loui

20 MAR: Bedækningauktion

Tak til jer alle for de fine bud på en bedækning ved Donatello til gavn for Internationelt Show 2015. Tillykke til Anne Hansen med at vinde auktionen for en bedækning ved Clausholm Donatello.

13 MAR. Følfotos

Så fik jeg lige taget et par fotos af Sapphires føl (5 dage) og Opias føl 2 mdr.
Greenhills Santa Feé (også kaldet Stumpen)

Greenhills Santa Feé (også kaldet Stumpen)

Olivia snart 2½ mdr.

Olivia snart 2½ mdr.

12 MAR: Hingsteshow

Donatello var med en tur til hingsteshowet på Manngaarden. Han blev fremvist sammen med de øvrige hingste der er tilmeldt bedækningsauktionen på foreningens hjemmeside. Han blev ikke stillet i show klasserne da han har gået i løsdrift med hopperne hele vinteren.

Donatello blev først vist for hånd, så vist fri i ridehuset, så tilskuerne kunne få en smagsprøve på hans gode bevægelser. Donatello syntes det var mægtig skægt at være fri i ridehuset og hold lidt af en fest. Bagefter gav han Marlene fra Stutteri Gribsvad en ridetur. (og en lille afsidning ;)) Men Marlene landede på benene og kom hurtig op igen. Det er også kun et års tid siden han sidst har givet en ridetur 😉

Men tak til Marlene for at være frisk og vise at man rent faktisk godt kan ride på en sec A.

Donatello, Marlene og Hanne. Foto Charlotte Jensen

Donatello, Marlene og Hanne. Foto Charlotte Jensen

Clausholm Donatello. foto Zanne J

Clausholm Donatello. foto Zanne J

08 Marts: Sapphire har fået føl

Lige til tiden valgte Sapphire at få sit føl i nat. Et fint stor hingteføl - efter Dukehills Carlos. Der var helt tør, oppe og stå og spise da jeg kom i stalden kl 06.
Den er pt. palomino. Greenhills Santa Fe

Flere fotos følger når den den lille er blevet rettet lidt ud.

Sapphire og den lille ny. Greenhills Santa Fe

Sapphire og den lille ny. Greenhills Santa Fe

10-13 FEB: Holland hingstekåring

Fra den 10 til den 13 FEB var det endelig tid til lidt fridage. Turen gik for første gang til ned til hingstekåringen. En god og hyggelig tur i selvskab med danske og udenlandske welshfans. Det var en fin oplevelse at se den hollandske måde at udvælge avlsdyrene på. Endvidere var der en ekstra bonus idet jeg fik set Sapphires far Springbourne Glide. Hingsten er i fin form tros sine 21 år. Desuden var der rigtig mange Glide afkom til bedømmelse og mange klarede sig rigtig godt. Bedst blandt de ældre sec a hingste var Ysselvvliedt´s Iron Destiny (meget tæt beslægtet med min egen Sapphire, samme årgang, samme far og samme morfar) Res BIS blev Roetsenest´s Santa Fe, også et Glide afkom. 
Yssevliedts Iron Destiny

Yssevliedts Iron Destiny

Springbourne Glide 21 år gammel.

Springbourne Glide 21 år gammel.

30 Jan: nye fotos af de unge damer

Juhu. Så lykkes det endelig at få taget nogle fotos af llanarth Lona og Greenhills Lady Caia. Lona respektere nu hegnet så meget at hun kan blive lukket lidt ud sammen med Caia. Det nyder de begge meget. Endvidere kan Lona nu også blevet så tryg ved os at man kan indfange kræet igen. Den har også fundet ud af det er super skønt at blive gramset på. 

flere fotos kan ses på dette link.http://www.greenhills.dk/25792852

Dejlige Lona

Dejlige Lona

03 JAN: Surprise - vinterføl

Der er kommet noget af en nytårs overraskelse. Mihraps Opia valget noget uventet at få sit føl her til morgen. Opia er en OX araber som jeg har fået i stalden. Efter at have spurgt de tidligere ejere - kom det frem at den "vist" nok godt kunne være, måske var i fol. Da hoppen var noget tynd har det været svært at vurdere hvornår det var tid. Men et januar føl !!!!! - surprice.  Havde nu håbet at hun kunne holde den i sig til slutningen af feb/ start marst - men nej  -Men nu er Olivia i hvertfald komme til verden og har det godt iført et hundedækken. 
Velkommen til Greenhills Olivia
OX/Conamare mix

Velkommen til Greenhills Olivia
OX/Conamare mix

4 JAN: Olivia outside

Del siden