Glædelig jul og Godt Nytår

En stor julehilsen til alle welsh fans. Vi ses forhåbentlig til mange gode welsh oplevelser i 2010.

På nedenstående link kan der ses fotos af ponyerne fanget den 23 dec i den smukke sne. http://www.greenhills.dk/25792841

25 NOV: Gang i Lady og Puk

Så er tiden kommet hvor Ladybird for alvor har lært at bære en rytter. Den har rimelig let ved at lære den første spæde ABC inden for ridekunsten. Allerede nu er den fint styrbar og samarbejdsvillig - noget især Puk sætter stor pris på.😀
Idag var en stor dag - galop skulle afprøves for første gang. Det gik fint og blev til "næsten en omgang"
Se flere fotos her http://www.greenhills.dk/3732699

Valhallas Ladybird og Puk

Valhallas Ladybird og Puk

14-19 OKT: Welsh Cob Sale

Onsdag den 14 okt 09 gik turen til Billund for at fange et fly til Birmingham. Dette skulle bringe mig afsted på min første tur til Wales. Det blev en stor oplevelse og dejlig ferie i hyggeligt selvskab. Fik set enormt mange ponyer og besøgt nogen fine stutterier - også et besøg på A stutteriet Dukes Hill - hvor Dukehills Magnum and Action Man bor, blev det til. Endvidere blev stutterierne Nebo Stud, Derwen Stud, Tyndygen Stud, Aberlogin Stud og Travellion Stud besøgt. Dejligt at være afsted med erfarne folk. Det var en ganske lærerig tur og bestemt ikke sidste gang at turen går til det smukke Wales.
Lidt fotos fra turen kan ses her http://www.greenhills.dk/3732698

På vej over marken for at se på Nebo´s avlshopper.

På vej over marken for at se på Nebo´s avlshopper.

03 OKT: Kimberskuet

På en lidt kølig og våd dag fik vi skubbet Valhallas Ladybird ind i trailern og så tog Team Greenhill afsted til årets sidste show. Det blev til en god dag i hyggeligt selvskab og gælden var stor da Ladyen opførte sig yderest eksemplarisk og vist sig fra sin bedste side. Det blev til en flot flot beskrivelse (følger senere) 23 point og udtagelse til ærespræmie konkurrencen. Desværre blev det ikke til en ærespræmie i det skrappe selvskab. Men godt gået af en 3 års hoppe.
Beskrivelse og fotos følger senere.

video kan ses på dette link http://www.greenhills.dk/3732695

21 SEP: lidt video af Donatello

Så kom der lidt nyt på siden. I bunden af siden er det nu tre video klip af dejlige Donatello

20-23 AUG: Internationalt Show Holland

Torsdag til søndag gik med en tur til det hollandske. Det hollandske forbund havde 50 år jubilæum og i den forbindelse var der internationalt welsh show. Det blev til nogen rigtig gode og festlige dage -  Meget inspirerende :) - og rart med en lille ferie helt væk fra farmen. På hjemturen var vi (Puk, Hanne og Ann Louise) lige på et kort stutteri besøg på Kastaniehof som avler sec a. Især hingsten Cui Pendragon (far til bla. Pendrock Bridesgroom) gjore et godt indtryk.

25 Juli: Besøg i det Nordjyske

Lørdag var jeg en tur i det nordjyske for at se til Savannah og Sunshine. Og hold da op - der er sket noget. Især Sunshine har haft godt af at flytte hjemmefra. De går og hygger sig i den 20 stk store flok - i de helt perfekte pony omgivelser i natur reservatet.

fotos af ungdyrene på greenhill 2009 kan ses herhttp://www.greenhills.dk/3732691

Sunshine 1 år

Sunshine 1 år

Savannah 2 år

Savannah 2 år

En flok welsh tøser

En flok welsh tøser

11 JULI, Jysk Sommershow vel overstået.

Lørdag oprandt dagen endelig hvor vi skulle have afholdt det længe planlagte sommershow. Vejrguderne var med os og Birgittelyst rideklubs faciliteret viste sig fra sin allerbedste side. Det blev en dejlig dag med mange gode indtryk. I farten blev der også lige showet et par mindre klargjorte ponyer 😉Men vi nåede det hele. En stor tak til hjælperne for deres super indsats. Ligeledes en tak for de mange positive tilbagemeldninger på showet. 😀Billeder og indtryk fra showet kan ses på følgende link http://www.greenhills.dk/3732689

og endnu flere kan ses på nedenstående links
http://picasaweb.google.com/greenhillstud/JyskSommershow2009#
http://picasaweb.google.dk/greenhillstud/JyskSommershow2009Album2##

Greenhills Super Sonic i ringen

Greenhills Super Sonic i ringen

Puk og Valhallas Ladybird i ringen.

Puk og Valhallas Ladybird i ringen.

2-4 juli: Varmt varmt Landsskue vel overstået

Onsdag den 1 juli om aften blever der vasket ponyer og afsted det gik til Herning. Det blev til 22 point og 3 varme dage på skue. Men en fornøjelse som altid. Greenhills Super Sonic fik sig en på opleveren og klarede varmen, flag og puplikum i flot stil.
ventetid i skyggen

ventetid i skyggen

Sapphire og Super Sonic i den store ring.

Sapphire og Super Sonic i den store ring.

8 JUNI: Opdateringer, samt nye fotos

Så er der blevet ryddet lidt op på hjemmesiden. Der er oprette en underliggende menu med føl billedere under føl 2009. Endvidere har Cosmo fået sin egen side. God fornøjelse
Sapphire og Super Sonic i en hyggestund den 8 juni 09

Sapphire og Super Sonic i en hyggestund den 8 juni 09

7 Juni: Velkommen til Greenhills Shy Latello

Så snød Laicka mig alligevel - man går ind for at hvile et par timer og vupti så står det et fint hingsteføl når man kigger ud igen. Natten til søndag kom Laickas søn til verden - han er en frisk lille brun fyr med stjerne, snip og 4 sokker. Bliver skimmel. Flere fotos kan ses under føl 2009. Han skal hedde (tror vi nok/indtil videre)  Greenhills Shy Latello

8 Juni nyt fotoalbum med fotos af de nye små føller.

Greenhills Shy Latello, 1 dag gammel

Greenhills Shy Latello, 1 dag gammel

27 MAJ: Velkommen til Greenhills Super Sonic

Onsdag morgen var der en overraskelse i stalden. Sapphire havde i nattes løb folet et dejlig palomino hingsteføl. Jeg havde kigget til hende sent i går aftes men der så ikke ud til at der ville ske noget. Helt ro og ingen voks. Men hertil morgen kl 06 var det hele overstået uden menneskelig indblandning. Sapphire havde igen klaret det hele selv. Han var tør og rimelig sikker på benene da jeg kom i stalden. Lidt flere fotos kan ses under føl 2009.
Greenhills Super Sonic

Greenhills Super Sonic

17 Maj: MidtWest Farmshow

Dagen har stået i dyreskuet tegn. Det blev til en kæmpe succes for Greenhills Speedy og Kamilla som løb sig til 23 point, ærespræmie og titlens som skuet bedste fritidshest. De vandt med de karakterene 10,8,9,10. Til stor jubel fra sidelinjen fra resten af Team Greenhill (Hanne og Lisbeth )
Den 2 årige hingst Valhallas Braveheart var med for at få en på opleveren. Han fik 22 point og en rigtig god beskrivelse. Han var eneste repræsentant for welsh racen og tiltrak sig en del opmærksomhed til racepræsentationen pga af sin spektakulære farve og fine gang. Både Speedy og Braveheart har dagen igennem måtte modtage en masse klap og nus ved bommen fra de besøgende på dyrskuet.🤭 Hvilket de to drenge satte stor pris på.

Greenhills Speedy med hans fine rosetter

Greenhills Speedy med hans fine rosetter

Kamilla og Speedy

Kamilla og Speedy

09 Maj: Nordjysk Plagskue

Så har Valhallas Barolo og Braveheart være en tur med i byen.
Det var en god og lærerig oplevelse for de to drenge. Især Barolo fik en på opleveren. Han var dog noget trykket af omgivelserne og spændte noget op. Så det der med at vise sine fine bevægelse blev ikke til noget. Men han fik en fin og fair bedømmelse. 7-7-8-6-7. Braveheart var lidt mere scenevant fik karaterene 7-6-8-9-7. Så alt i alt en god dag - hvor der også lige blev tid til at hilse på Savannah og Sunshine på vejen hjem. De stortrives ude på naturreservatet sammen med Clausholms andre ungdyr. Sunshine har nu smidt det meste af vinterpelsen og der er kommet en meget speciel mørk palomino farve frem.

20 APR: Savannah og Sunshine er taget på sommerlejer

Savannah og Sunshine blev igår sluppet løs blandt nære slægtningene i det nordjyske. De skal sommeren over gå i naturreservatet sammen med unghopperne fra Stutteri Clausholm. De kommer først hjem igen til efteråret hvor det skal blive spændende at se hvormeget de har udviklet sig.
Sunshine april 09

Sunshine april 09

14 Apr: Græsning til hingstene

Så lykkes det at finde græsning til hingsteplagene. Det endda hos naboen. De for et fint stort bakket stykke at gå på her i sommer. Det bliver Donatello der skal holde styr på de unge hingste. Lurifax, Braveheart og Barolo. Men mon ikke de drengene kommer til at hygge sig lidt adskildt fra hopperne.

9 APR: fotos af Sunshine

Så blev der tid til at få taget lidt nye fotos af Sunshine. Hun er endeligt begyndt at fælde og det ser ud til at hun beholder sin Palominofarve under al vinterpelsen. flere fotos kan ses her.
Sunshine og mor Sapphire giver den gas på folden

Sunshine og mor Sapphire giver den gas på folden

18 MAR: Så kom der lidt fotos af de nye drenge

Valhallas Braveheart og Valhallas Barolo er faldet godt til her på Greenhill og igår fik vi taget et par hurtige fotos af de små drenge. De er et par skønne ponyer med masser af humør og et par rigtige nussehoveder.

flere fotos kan ses her http://www.greenhills.dk/3291732

Valhallas Braveheart

Valhallas Braveheart

Valhallas Barolo

Valhallas Barolo

15 FEB: Velkommen til Barolo og Braveheart

Så fik vi endelig hentet de nye hingsteplag hjem fra Stutteri Valhalla. Den roanfarvede Valhallas Braveheart og hans mørkebrune helbror Valhallas Barolo. Det skal blive spændende at følge deres videre udvikling. Det er planen at de skal showes her i 2009. Der skal nok blive liv og glade dage på farmen med 4 hingste på matriklen  Fotos følger snarest.
De bliver 1 og 2 år og er efter super hoppen Pendrock Bellavista og faren er HS Janus.

12 FEB: Donatello og Lurifax hygger sig

Så fik Puk afprøvet sin nye linse til kamaraet, Tello og Faksen måtte agerer modelponyer GG

se flere fotos af Donatello og Faxen her http://www.greenhills.dk/3291732

Det går lidt hårdt for sig når drengene leger

Det går lidt hårdt for sig når drengene leger

Forventninger til 2009

Ja så skiftede årstallet til 2009. I år ventes der to føl efter Laicka og Sapphire, begge efter Donatello. Vi har endu ikke lagt showplanen for 2009. Men fokus bliver på at få planlagt og afviklet Jysk Sommershow. Det bliver endvidere spændende at modtage de to nye hingste fra Stutteri Valhalla. Her vil fokus bliver lagt på den sorte 1 års Valhallas Barolo som forhåbentlig skal være Greenhills nye avlshingst på sigt. Ladybird går også en travl tid i møde. Den skal tilrides og sætte i fol. Desuden er Donatello så småt blevet tilredet. Begge de to rideheste Nitouche og Cosmo skal desuden ud og starte lidt stævner. Så der er et travlt år og spændende år i vente.

Minder fra den varme sommer

Minder fra den varme sommer

Del siden